Bez domova

Bez domova

Anotace: nechtěl bych být na jeho místě.....

Kde je ta cháska
co lže a pije
na mé kůži vráska
člověka co zaživa hnije

kde je ten domov
můj ráj, místo narození
s děvkou přišel porod
a já přišel o přirození

kde mám teď domov
má duše bezduchá
je to tak,
plesk jsem se do ucha

kde budu jenom žíti
kde budu slivovici píti
a v liščím doupěti hníti

přišel jsem o střechu
teď pláč je zbytečný
moje auto do plechu
a požár domu ničemný

asi si hodím mašli
a kéž byste mě nenašli

už jenom tulákem
potulným vandrákem

bez domova
Autor China, 22.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je prekerni situace:-/

22.12.2008 08:24:00 | Krokodylekx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí