Mlčím

Mlčím

Anotace: ..

Mlčím
som padlý z hviezd
asi aj na rozum
kam to až môže viesť?
naklikaj na mňa
zoom
najsamprv skúmaj detail oka
vstupom do duše malo byť
hľadí vždy hore do vysoka
nikdy nie priamo
- len sa skryť
zameraj sa na pravé ucho
je v norme
hluché ako peň
ľavé tiež
konštatujem sucho
choď ďalej
veci na koreň
ústa
čo trúsia hladké slová
skrývajú jazyk zdvojený
na bozkov smršť
sa hodí sotva
syčí
sebou opojený
napokon klikni mi do srdca
čo vidíš
nechaj si pre seba
alebo
hneď a za horúca
klikni back..
zoom už netreba
Autor Petbab, 22.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maranika, NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Simísek, LucQa, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Agniezka, Hannazka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň, sovenština tomu dodala ten správný nádech

28.12.2008 16:12:00 | JaniHani

zjišťuji, že můj "slovenský slovník" je dosti omezený. ale báseň pěkná =)

22.12.2008 17:28:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí