X...

X...

Anotace: Nevím jak ji nazvat...

Pomalu..propadat do temnoty,
pod víko rakve
na rtech jizvy od němoty.
Pak v tichu oči zamkne.

V očích popraskaný pohled zklamání,
vlasy v letu tiše šeptají.
Nevrátí se zpět,
je blízko smrti poznání.

Na hrob vyryje si *v zapomnění*,
a v růži jistá vášeň skrývá se.
pro ni, je to určitý druh snění.
Však srdce k zemi obrací se.

Probouzí jí dopad slz,
nad hrobem stojí, zvláštní.
Jako když kůl probodne se srdcem skrz,
svůj smutek, obváže si mašlí.

Ale skutečnost je mrtvá,
a strnulý pohled tomu přihlíží.
Sněhurce se teď podobá,
však princ na bílém koni nepřijíždí.

K jejímu loži teď přisedá měsíc,
a společně tu snějí.
V černém kruhu zabíjí se, běsníc,
a růže v uvadlou se mění..
Autor Insensé.., 22.12.2008
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč pláču?

12.02.2009 07:49:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí