Chryzantémy ...

Chryzantémy ...

Anotace: *- ... lístky okvětní - pro dlouhověkost, a nebo květy zádušní ... ?

.

.

Procházím se
po lístkách chryzantém

nevím jak ještě dlouho ..

než pochopím
proč písmena
jsou plná života
i přesto že ho
neobsáhnou,
proč svět je plný vůní
a bzukotu včel
v jantaru smyslů
zakletý,
proč cesty se zdají být
bez konce
… na konci cesty …
a proč nápisy slov
které jsem zapoměl
ji lemují

Ano, …
už to není daleko
už brzy to poznám

… jen pár let …

*

-------------------------
.

Comment JirkaSovi, ... báseň - "Jak dál ... "

*

.
Autor HarryHH, 22.12.2008
Přečteno 375x
Tipy 18
Poslední tipující: Elča, Holis, recht, G.P., Lota, Mbonita, Psavec, Myrja, Severka, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, žě víc než pár, pane básník :-)

02.01.2009 16:55:00 | Elča

Jindřichu!
na tohle máš ještě opravdu čas!!!

23.12.2008 00:50:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí