Temnota sudu sládka Pandrholy...

Temnota sudu sládka Pandrholy...

Anotace: ...a je to tu zas...

Teple měkká tma a vůně cukru v ovzduší...
Světlo stromku, jež šero nerozzáří...
...ani nechci...
A vzpomínky jinovatky na polštáři...
...už nesněží...
Chutě jazyků a světlo magických ok...
Přiková mě do spárů pohovek a nepustí...
...i když bych neměl
A po sté uvidím totéž a vadit mi to nebude
Jen svaly se budou bouřit proti nově příchozím ze sádla
A kam se poděl rým v té záplavě dojmů pod hvězdou?
To netuším...
Autor Cybermud, 23.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: PatriceB, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň o mně. Dík. :)

28.12.2008 00:09:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí