Hledač Štěstí

Hledač Štěstí

Anotace: ..

...a nebo jen odejdi,
obejdi zeď,
přelez ji, přeskoč,
odlétni, leť!
užij si a běž,
nikde tě nic nedrží,
volně světem jdeš,
dokud nenajdeš
tu vysokou věž vysněnou,
v níž čeká divá kráska,
tvého štěstí láska.

Tak pokračuj,
nakračuj tiše,
ať slyšíš vítr,
který lásku věstí,
jsi věčný Hledač Štěstí...
Autor Badya, 23.12.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí