Postůj, živote!

Postůj, živote!

Anotace: ...

*

Živote, postůj chvilinku,
ať čas tak rychle neletí!
Osud mi přiřkl do vínku
čekat snad půlku století.

Živote, postůj, znáš kouzla,
ať vrásky nekvetou v tváři,
mně láska do srdce vklouzla
a oči stále mé září.

Živote, dej trošku času
mé lásce, co váhá stále,
slyšet chci tón jeho hlasu,
popojít s ním o kus dále.

Postrč dál, živote, váhy,
co hlídá přítel můj,
rozhodni rychle, už záhy,
posečkej stůj co stůj!

*

*
Autor Jaromila, 23.12.2008
Přečteno 573x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi dobře četla... má myšlenku... a tak přeji, ať splní se, co ty si přeješ nejvíc.

25.12.2008 20:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí