Závislost

Závislost

Anotace: ......

Je tu možnost,
tvoje víra…
Bojíš se říct dost,
závislost tvé srdce uzavírá.

Někdy je lepší nechtít,
ty víš.
Alespoň svůj život v rukou mít.
Mlčíš.

Mrtvý prášek iluze,
natáhneš, a ztrácíš se.
Topíš se v láhvi, nekonečné mlze,
a tvoje psyché v závislosti se teď veze.

Říci dost,
odhodit svět špín a zlosti.
Nad pokušením přejít most,
A sesbírat své mrtvé kosti.

Utopit svůj chtíč,
svým tepnám tepat zakážeš.
Od srdce odhodíš ten tajný klíč..
Svému tělu zemřít nakážeš.
Autor Insensé.., 23.12.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Emma Kulíková, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí