Anti-Santa

Anti-Santa

Anotace: ...nechápu,fakt nechápu lidi co toho kr*t*na cpou do Čech...:( :(

Červenej chlápek,
tlustej jak prase.
Cukroví nikdy nepek,
přilétá bohužel zase.

Na svých saních,
tažených sobama.
Přilétá o Vánocích
s bílýma vousama.

Poslední dobou,
cpe se i k nám.
Přes louži slanou,
nechce být sám.

Červenej šašek,
vytlačuje Ježíška.
Má plno tašek,
ale nezná naše slovíčka.

Proč jsou lidi,
co do okna si ho strčí.
Myslejí si,
že Santa tedka frčí?

Ano,možná v Americe,
ale ne tam,
kde Evropy je srdce.
Autor Endosh, 23.12.2008
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Iwushak..., Zasr. romantik, Butterfly-effect, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako báseň nic moc,
ale Ježíškovi na pomoc
rychle kvačím,
na santu však nestačím

24.12.2008 00:43:00 | Zasr. romantik

Jaký lidi, takovej dodavatel. A mimochodem, Santa dělá: "Hou, hou," což je promluva mezinárodní.

23.12.2008 19:59:00 | voedor

Naprosto souhlasím a posmutněle přitakávám-

23.12.2008 19:54:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí