"vánoční"...

"vánoční"...

Anotace: (23.12.2008) nejhorší je, že nevím, pro koho ji píšu...mám v srdci mnoho lidí a přitom nikoho...:'(

Velectěný pan Nikdo
shora se na mě dívá
sám se diví: "co? kdo?"
potichu veřejně zpívá

srdce mi láme, získat mě chce
však nevím, podvolit se mám?
dárky mi nese, dá srdce své
chytit se do sítí dám?

na vánoční stromek mě pověsit
ozdůbka tvá na tvém dortu
lucerničky pomalu uhasit
a využít vesmírného teleportu

teleportovat se k srdci tvému blíže
jednomu dalo by o spát
vloupat se tajně do té tvé spíže
to mohlo by u srdce mě hřát
Autor B.a.r.b.a.r, 23.12.2008
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Morion, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí