vánoční

vánoční

Anotace: ...

Laskavá slůvka,
balená
do pozlátek něžností,

rovnaná
v košíčku dobrot,
co kdy dostal jsem
od Tebe,

jablíčko na stole,
jež Tvá ruka jemná
krojila,

hvězdičkou pyšní se
a přání má..
..zdobit oblohu,

plamínky v očích
modravé,
co září svou,
tabuli štědrého večera
zdobí..

Vonavé chvilky,
do balícího papíru
svých doteků,
jsem pod stromeček
s pečlivostí položil,

snad mezi
všemi dárky..
..
i ten můj jednou
objevíš...
Autor chalcedon, 23.12.2008
Přečteno 824x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kapka, malá a šikovná, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, laskavá a hladí.

24.12.2008 00:14:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí