Tanec

Tanec

Anotace: Jo a já fakt neumím.

Na zámku tančíme,
Šaty máš bílý.
Ač o tom nevíme
Lidé vám šílí.

Náš tanec vypadá,
Opravdu skvostně,
Tak mě tak napadá
Já vypadám prostě.

Vodím tě po sálu,
Naše ruce se letmo dotýkají.
Asi jsme na bálu,
Nohy se bez dotyku proplétají.

Ty sis mě vybrala
S tisíců princátek.
Všechny bis dostala,
Já držel se nazpátek.

Má maska žebráka
Se k tobě nehodí.
Asi tě neláká,
Jak princové o tebe závodí.

Tancujeme dále,
A ač já to neuměl.
Tady vám na sále,
Sám sem si záviděl.
Autor snupicek, 23.12.2008
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Douša, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý člověk má své kouzlo, kterým přitahuje.

25.12.2008 21:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí