Slunce, které vyšlo

Slunce, které vyšlo

Anotace: Konečně :)

SLUNCE, KTERÉ VYŠLO

Slunce, které zapadlo, je zpět
V trávě cvrčci bzučí a růžový je květ
Ještě, že přišla a nezlobí se už
Chtěl bych vidět někdy její krásnou růž.

Nemělo se stát to, co se stalo
Vím, že vina je má, a není toho málo
Však co se v ní tak skrývá
Když špatnou náladu mívá?

Takových zlých věcí jsem jí řekl
A pak stop, už jsem konečně změkl
Pak nastavila mi vlídnou tvář
A dala celému dnu mému nádhernou zář.

Nezlob se už, a pojď zase dobře
Celý svět mi září červeně a modře
Jsi hodná, milá a vstřícná
Přej trochu, osude, víc nám.

Nepřestal si s tebou psát
Nevidělas ho ráno vstát
Byl smutný a myslel na tebe
Stalo se to a po těle mráz zebe.

Mám tě rád a ty mě ráda
Do barevných stěn mé srdce padá
Jsem tak rád
Rád
Rád...
Autor Zasněný básník, 24.12.2008
Přečteno 455x
Tipy 10
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Duhová, Danik, Adrianga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krasny!!Je v tom kus tebe a to se mi hrozne libi :)) Diky.

24.12.2008 12:11:00 | Adrianga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí