Chvála vína

Chvála vína

Anotace: ke sváteční pohodě

Pijeme vínko bílé
překrásné jsou to chvíle
i u vínka červeného
nepřihodí se nic zlého

zkrátka víno má své kouzlo
voní chutná když se pije
do hrdla si tiše sklouzlo
je to báseň poezie

ať ve sklípku nebo v šenku
vychutnáme další sklenku
nálada je přímo skvělá
a tu dobré vínko dělá
Autor Heron, 24.12.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí