Nemožem..

Nemožem..

Anotace: čo človek chce,nemože mat,čo človek nechce,vždy dostane..

Moct tak rozprestriet krídla,
Tie krídla čo su zlomené,
Moct tak z tvojích dlaní pit a
Vysušit oči láskou zronené.

Moct tak zastavit trápenie,
To trapenie čo životom sprevádza ma,
Moct tak zahasit srdca pálenie,
Čo štastie v smutok nahrádza a

Moct tak vediet čo ma čaka
A odvrátit to zlé,
Nedovolit aby z lásky ostala len mláka,
Nie to nechcem,to prosim nie.

Moct byt pre teba všetkým,
To by som vážne chcela,
Byt pre teba výnimočne niekym,
len keby som tak smela..

smiem?..nesmiem..
ja to už dobre viem.. :o( <3 <3 <3 <3
nemožem..nemám na to pravo..
Autor bejbyyyy, 24.12.2008
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Tomáš Marný, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovenština je jazyk bezesporu krásný... a Tvé myšlenky a touhy né jinak ! Hezké Vánoce !

24.12.2008 14:35:00 | Miri Satiricca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí