Aj tak ta milujem..

Aj tak ta milujem..

Anotace: o tebe..o mne..o nás..o mojom nesplnenom prianí..

Opat musím mysliet na teba,
Opat sa trápit a to mi netreba,
Márne si robím nádeje.
Premýšlam ako už mnoho ráz,
Že svet tolkých krás,
Bez teba cenu nemá.

Cítim ta všade vokol seba,
Cítim ta,znamenáš pre mna blízkost neba
A stretávam ta v predstavách.
Kolko sa poznáme?
Je to už viac než rok.

Vždy som ti na blízku a ty to vieš
A predsa si tak vzdialený.
Viem že tvoje srdce nebude nikdy patrit mne,
Moj sen je zmarený.
No aj tak ta milujem.

Zasial si vo mne zrnko nepokoja,
Otvoril rany čo sa nikdy nezahoja.
Taka je skutočnost.
Cítim však bezmocnost.

Často krát sa pýtam,možem ta milovat?
Mám na to právo?
Chcem znovu nadej mat,
Znovu sa usmievat
Tak čo sa to s nami stalo?

Život je rajom,
Cestičkou trnistov-bez snov
Smutim i smejem sa
No viem naisto že,
Tiaž je to privelká
A musím zmierit sa s tým,
že smiem i nadalej..
Byt "LEN" tvoja priatelka.
Autor bejbyyyy, 24.12.2008
Přečteno 515x
Tipy 10
Poslední tipující: strawbery, fab four, Bíša, Lissa, WAYWARD, Zayo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkně slovensky :-)

04.01.2009 20:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí