Automat na kafe

Automat na kafe

Anotace: to je to, co si přeju

Přepadla mě včera k včeru jedna fatální letargie.
Nezabývám se řešením životního rébusu...

Náš domovní důvěrník jen řek': ,,Tak ať to žije!''
a šel si zastřílet a zaříznout vánoční husu -

svou hašteřivou manželku...

Já budu sedět a hloubat
Možná se v nose dloubat
Co já vím?!
Mám tu jen cukroví a telku...

Ó, a bude to fajn.

Anna proletářka prý byla lhářka -
říká Jiam Beam v mém příteli...

Včera jsem se opil, dneska jsem se opil
Však to jistě znáte, víte-li...
----------------------------------------
Ó, je nám všem tak skvěle!
A hodně štěstí a takdále.
Spadla na mě noc, žil jsem tak bděle!
A teď budu spát i na tři krále...

Štěstí tady není častým hostem, ale přesto
Šťastné a veselé - žijte blaze!
V Brně, New Yorku, Paříži, Praze...
Je jedno jak se jmenuje to vaše zatracený město.

Televize mele pantem, ale jen bůh ví kdo má letos umřít a kdo se narodit...
A já jen nevím jestli stačí říct: ,,Další rok, který jsem nechtěl zahodit!''
jako omluva Nejvyššímu...
A na víc mám ještě do všeho
namáhavou rýmu.

Zlé časy na dobrý den.
Jsem holt smůlou odkojen...

Kostelník mě káral: ,,Nedívej se na mě tak ateisticky!''
Když jsem mu řek': Všechno je jen ztráta času.
Chci obchodovat se vzpomínkama - letos zrovna jako vždycky
A nemám už nic na práci, jen se tady pasu...

Díval jsem se do novin, horoskopy--
Něco vážně sedí, vědí?

Mým osudem bude
divná smrt...

Kašlu vám na rolničky, slevy, elektrošopy...
Já budu stát o to stát

tam na rohu, kde může
člověk býti hrd.

Hrd, na to, že ještě žije...
Ach, díky drahá letargie!
Já chci pod stromeček jiný století
+ automat na kafe
a jinak všechno jedno mi je...
Autor Cigaretový král, 24.12.2008
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: rivombroza, Simísek, Kristine Clary-Aldringen, její alter ego, Gabriel - Sinóda, Bardot
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super :)

26.03.2011 18:32:00 | rivombroza

Myslím že nepotřebuje komentář:) Prostě a jednoduše skvělý:)

24.12.2008 23:53:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí