Kalifornie

Kalifornie

Anotace: ...

Tam nebe zdá se mi
tak nízko nad zemí
a cesty nekonečný
já v jejich pavučinách
zbloudil soumrakem.
Tam břehy moří
i pohoří maj barvu
rusovlásek
co jsem tam prožil lásek
a do žil nalil žáru
však k stáru jednou
vzpomenu si
na ty lesy...
na spousty barů
v Sacramentu
mít větší rentu
sílu mládí
jsem jedním z těch
co rukou hladí
ten slanej vítr
co vlasy ježí
co fouká jak chce
od pobřeží...
Autor zenge, 25.12.2008
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: raďo, Kapka, NikitaNikaT., Filková, Myrja, Mario de Janiero, Květka Š., Tygropes
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...připomněla píseň Pavla Dobeše, mně taky, ach jo, snívám o té kráse.

26.12.2008 23:32:00 | Kapka

Já tam nebyl,Zenge, ale tvoje básničky jsou bezva "cestovka". Dík.

25.12.2008 14:20:00 | Mario de Janiero

Ta báseň mi připomněla píseň Pavla Dobeše, zpívá, že od tam nelze odejít, musí tam být krásně.

25.12.2008 10:27:00 | Tygropes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí