Světlík

Světlík

Anotace: ..

Když tma kolem kraj zahalí
tak se slepicí chodí spát
všichni ti z díry žížalí
kterou jsem v mládí měl tak rád
z dráťáku hrálo halalí
a vůní kůry z fůry klád
co linula se do dály
jsme zaháněly hlad
při dětských hrách...
Tam v kopcích kdesy
mezi lesy
náš dům byl léta
bez adresy
když z cizých vsí
ty světa běsy
po větru donesly se k nám
už stejně zněly jako klam
Autor zenge, 25.12.2008
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Filková, Myrja, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí