všechno nejlepší

všechno nejlepší

Anotace: jen tak zplozeno dne 24 12 2008

Snad trochu smutno při pohledu
na v tomto čase věčný shon
že pomalu zapomínáme na koledu
a tak jako v porcelánu slon

všichni si začínáme připadat
a společně sobecky závodíme
kdo koho víc a jen víc má rád
jak hodnotnými dary ho zásobíme

nejsem vůbec žádný zastánce
pranostik, historie a svátků
jen bych chtěl všechny poprosit
dát si to tak nějak do pořádku

nebudu všem tedy přát Šťastný a veselý
hlavně ne v tomto uspěchaném čase
jen na jaře, v létě, no prostě kdykoli
zavzpomínejme na všechny své přátele
Autor cado, 25.12.2008
Přečteno 462x
Tipy 8
Poslední tipující: Lilly Lightová, Holis, Mbonita, Filková, Jana M., WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí