Hrdinská

Hrdinská

Anotace: ...

Sbírka: Odlesky

Meč
vypadl
hrdinovi
z ruky.
Dub
vrací
kořeny
zemi.
Sem
možná
dopadla
kapka.
Svět
se snad
tisíckrát
otočil.

Ta báje je daleko,
nebesa nad hlavou stejná,
hrdinům se kolena klepou,
tak jako tenkrát, tak i dnes.

Meč
vypadl
hrdinovi
z ruky.
Zbroj
řinčela
utichlou
zemí.
Snad
nebudou
oběti
zadarmo.

Ta báje je daleko,
nebesa nad hlavou stejná,
hrdinům se kolena klepou,
tak jako tenkrát, tak i dnes
Autor voedor, 25.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí