Halucinace...

Halucinace...

Anotace: (25.12.2008) přijde mi, že poslední dobou píšu absolutní blbosti...:-D píšu, co mi v mysli se objeví...:-D ... A Bude Hůř :-D

mám na talíři noc
v posteli se mi rozvaluje den
to je už na mě moc
asi to je jen sen

v dlani se mi hřeje mráz
venku pobíhá žár
velbloudi staví si hráz
z průhledných, průsvitných par

všude kolem mě kvete láska
v srdci mém ustlal si smutek
přes čelo černá páska
a v ranci páreček důtek

co schovávám pod jasem líček
radost, starost, bolest, nemoc
rakev a taky pár svíček
tomu, komu není pomoc
Autor B.a.r.b.a.r, 25.12.2008
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí