Tiché slzy

Tiché slzy

Anotace: Psaná večer, ve ztichlém pokoji. Je o tichém stesku, a dlouhých hodinách přemýšlení. Mám ji moc ráda...

Prázdný byt,
prázdná duše.

Jedno srdce,
tiše tluče.

Bije teskně,
a tak slabě.

Že už možná,
za tři, za dvě,
chvíle zhasne.

Tichá slza,
jeho fázi,

jako klavír zpěv,
jemně doprovází.

Není tu shon,
není tu spěch.

Jen souhra,
jen malý vzdech.

Tichá slza,
jako vločka.

Padá dolů,
tam na druhou počká.

Vytváří tam moře,
v něm se utopím.

Možná.

Jaký bude konec,
nikdy se nedovím.
Autor Lissa, 25.12.2008
Přečteno 577x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Etain, Němý_Vypravěč, Vlk v rouše, James Tony, Kávový Poutník, Fog, mufinka_malinka, Bíša, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wau.. jsem si po přečtení musela vzpomenout jak se nadechnout...

02.12.2009 23:18:00 | Etain

Asi jsi ronila slzy, při psaní této básničky.

I já..... dojetím

13.01.2009 17:00:00 | James Tony

Ztotožnění na totemu smutku...

05.01.2009 23:43:00 | Kávový Poutník

Pěkná básnička myslím, že je dobrá na zamšlení

26.12.2008 09:19:00 | contionor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí