Staň se minulostí!

Staň se minulostí!

Anotace: prosím

Pod tvým teplým tělem,
pod tlakem tvých velkých slov,
získávám volnost šelem,
moudrost athenských sov
hravost koťátka
smyslnost orchideje
mé výhrady lámeš jak párátka
a hlas se mi většinou chvěje.
A tak raději nemluvím
a jím
tvé skvělé pochoutky,
pozoruji tvé usmívající se koutky
a stejně jako ty mám postranní choutky.
Tolik úžasných emocí,
které ale prožívám bohužel s tebou
a tak jsou mi spíše nemocí,
než darem,
uznej, že tak smýšlím právem!!!
Autor Květa, 23.09.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, jak je napsaná ...

23.09.2005 18:28:00 | NikitaNikaT.

Pěkný..moc moc

23.09.2005 18:24:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí