Nemocná květinka

Nemocná květinka

Anotace: Já vím, že nejsi blázen

Žádáš si klid
uvnitř tvé podstaty
tiší mnichové opatrují zvon
tvůj srdeční tep

rozruch za zdmi
našeho domu ti vadí
venku tě pokouší bouře
hlasitá natolik,
až ti na spáncích
nabíhají žíly neklidu

kdybych tě políbil
uvadla bys
vím to
dotykové spříznění
by tě zabilo....

seš moje nemocná květinka
musím tě zalévat
mateřídouškovým čajem
Autor Tomáš Přidal, 26.12.2008
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Mbonita, páááááááá, voedor, Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mateřídouškovým čajem..
moc hezky napsáno.)

30.12.2008 13:02:00 | bloumej očima

..je v ní něco..něžného..bolavého..pěkně popsáno..

26.12.2008 11:16:00 | páááááááá

jen jemnounce rosit žádá si... úžasný

26.12.2008 07:33:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí