Óda na vodu

Óda na vodu

Anotace: ...

Jsem jako ten strom
s větvemi svěšenými
bez listí, bez ozdoby plodů
křikem prosím: VODU!
Ty jsi voda mého srdce
plamenem jsi očí mých
milovat tě není hřích
lásku svou ti dávám
větvemi svůj klid
ochraňuj svůj lid
kořeny mé chrání
od země mé matky
slunce východ raní
šípem srdce protne
srdce ráno moje
jsi jak růže sladká
slunce jako otec,
země moje matka
čistíme tě vodou
bahno tvoje smyjem
osud tvůj teď žijem
bez vody se nedá žít
chceme srdce naplnit
z hor už teče voda
není deště škoda
zpívám svojí ódu
za lásku a vodu!
Autor Inge, 26.12.2008
Přečteno 662x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, Iva Borecká, 6thSun, Mbonita, NikitaNikaT., jedam, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné, voda leccos přinese s také si s sebou oddnese.

26.12.2008 12:01:00 | NikitaNikaT.

voda je holt zázrak :o)

26.12.2008 07:32:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí