Můj strach

Můj strach

Anotace: co mi občas nedá spát

Loudám se chladnou ulicí
jako duch, jako bílá paní
jako holka co je lehko k mání.
Chtěla bych být jepicí.

Hmyzem, který je a zítra
zhyne a stane se jinou existencí,
nedožije se jitra,
kdy se bojí všeho v sobě a všeho zvenčí.

Přepadnul mě strach
nepopsatelná úzkost z tohodle světa.
Připadám si jako bytost odněkud z gheta.
Čeká mě krach?
Nebo mám právo veta?

Právo začít znovu
bez toho strachu a úzkosti
prožívat normální lidský radosti
ale nemít srdce z kovu...
Autor Květa, 23.09.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé pocity chápu, někdy mám také strach z toho, co bude zítra nebo pozítří ... co mě vlastně ještě čeká ... hezky napsané, líbí se mi to.

23.09.2005 18:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí