Halič

Halič

Anotace: požárníkům..

V hasičárně v Haliči
hádali se hasiči
komu stříká nejvíce
požárnická proudnice
hádali se pak se prali
hadice si potrhali
to se státi nemělo
ono zrovna hořelo.

U holiče v Haliči
plameny zle zasyčí
sžehnou živnost živnostníka
holič s kýblem vod rybníka
trochu vody k ohni stříká
a na žháře láteří
kdo tomu kdy uvěří
hasit oheň bez hasičů
co byly dřív požárníky
a tak za všechny živnostníky
říká holič chlapci díky
za tu vaši akci smělou
provozovnu vyhořelou.

Vod tý doby v Haliči
maj hasiči po piči
od ouřadu ani vyndru
žebraj drobný do cilindru
Jejich ženy vlas jak koště
oni vous jak strnisko
nechtěj jezdit do Lahoště
na učňovský středisko.
Autor zenge, 26.12.2008
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dlouho už jsem nečetla žádnou veselou od podlahy, rozesmála mě

26.12.2008 21:14:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí