Vidíš kočky psát

Vidíš kočky psát

Anotace: ...

Vidíš kočky psát,
se životem si smát,
bez teček napětí,
pro vlásky spěchají,
za slzy útěchy,
pro padlé umíráčky.

Vidím zraněné dráty,
napětí z energie,
pár vrásek na tváři,
vidíš kočky psát,
na skle poslední příběhy.
Autor Láďa, 26.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí