Vzpomínka na dětství

Vzpomínka na dětství

Anotace: ...

Hrůza jímá stromy ve snech
a modlí se, kdo ještě věří
Tak dnes tady končí země
O Vánocích,
když už sněží

Ztratila se bílá vrána
v bílé těžké závěji
ztratila se-byla sama
Ztratila jsem naději

Usmívá se malé dítě
netuší, co čeká jej
Dospělostí nezraněno..

-Světlo dětství náhle zhaslo
a vstoupila beznaděj-

Dýchám na skla okenní
zamlžím svůj pohled na svět
Jsou věci, co nezměním,
nevrátím už nikdy nazpět
Autor mononoke, 26.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnoho věcí lze změnit, ale vyžaduje to velké úsilí. Držím palce :)

08.08.2010 10:09:00 | Wor

moc hezké, hezké výrazy, i myšlenka. Celkově to působí fakt suprově!!

16.08.2009 11:45:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí