Až -

Až -

Anotace: Po dlouhé době zase jedna...

Až staré noviny zmuchlá strach,
Až staré fotky změní se v prach,
Až vzpomínky mé vyblednou,
Až poznám známost náhodnou,
Až naprší a uschne zas,
Až zmizí ze světa krásy krás,
Až nebude již o čem snít,
Pak ty budeš mít ode mne klid.

Až pominou dvě staletí,
Až jaro řekou odletí,
Až přijde zase podzim k nám,
Až vrátí se můj milý pán,
Až napadne na louku sníh,
Až utopím se v očích tvých,
Až přestaneš mi říkat, mám tě rád
Pak přestane se mi o životě zdát.

Až víla srdce prokleje,
Až budou v duši závěje,
Až mrtvé oči budou spát,
Až mě budou vlci žrát,
Až budeš tančit u bohů,
Až já dolů na zem ti pomohu,
Až najdeš hrob můj v tichém lese,
Pak duše moje navrátí se.

Pak shledáme se u jezera,
kde tráva zelení se celá,
pak ruku v ruce tiše tmou,
odejdeme s nicotou.
Autor Nepojmenovaná, 26.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, 6thSun, Mannon, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí