Opravdový přítel

Opravdový přítel

Anotace: Jaký by měl bát opravdový přítel

Opravdový přítel
pomůže ti vzlétnout
i bez křídel
a potom tě zvednout

Nevadí mu
když se zpozdíš
třeba i o hodinu
hlavně že se dostavíš

Půjde s tebou
kam budeš chtít
obejde Zemi celou
i když odvahu nebude mít

Já už jsem ho našla
říkám ti teda vesele
je čas abys začla
hledat opravdového přítele
Autor Wlasticka, 26.12.2008
Přečteno 660x
Tipy 5
Poslední tipující: Heavy, Vanesska, Mannon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká baseň mocka

03.01.2009 22:45:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí