Malíř...:-)

Malíř...:-)

Anotace: (26.12.2008) trosku zmatena basenka...ja se nechapu...:-D prominte...

tužku, papír vezmi,
vypodobni všechny krásy světa,
co se vyskytují kolem,
za oknem, jež kryje roleta

načrtni každou vločku,
která se k zemi snáší
a támhletu kočku
co vždy ptáčky tu plaší

nakreslit lásku, rozum
problémy ti nedělá
kdes vzal tvůj malířský um?
to jest to, nač se ptá...
Autor B.a.r.b.a.r, 26.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, LisSe, kucky, Bíša, embryo v hlave, Gemyni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí