Budu při tobě stát!

Budu při tobě stát!

Anotace: Mám tě rád a budu při tobě vždycky stát!

Máš pocit jako bys nic neměla?
jako kdyby tě nikdo neměl rád?
proto chci abys věděla
Budu při tobě vždycky stát!

Když dál jít už nebudeš moci
Budu tě klidně celou cestu podpírad
budu se ti snažit pomoci
i když budeš umírat

Neboj ty nikdy nezůstaneš sama!
Nemusíš se ničeho bát!
Všeho dosáhnem společnýma silama!
Já tě mám opravdu rád!
Autor Wlasticka, 26.12.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí