Zašeptáš mé jméno

Zašeptáš mé jméno

Anotace: ...

*

Přijdi ke mně, drahý mluvko,
zašeptej mi něžné slůvko,
denně čekám vyznání;

tvůj hlas láskou vyzvání,
lítá kolem našich dveří,
nikdo tomu neuvěří,
že zní jak zvon kostelní.

Zacinká jak zvonky malé,
poletuje neustále,
až se u mě posadí,
po tváři mě pohladí;

čekám stále vzácnou chvíli,
kdy konečně, ty můj milý,
obavy se lehce vzdáš
a mé jméno zašeptáš.

*

*
Autor Jaromila, 26.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Bíša, jita.1965, Holis, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik, Tacca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká, dávám si tě do oblíbených.

24.10.2009 10:13:00 | Pevya

Moc pěkná:)

27.12.2008 18:12:00 | Holis

Myšlenková básenka naplněná touhou a očekáváním... věřím, že se brzy dočkáš.

27.12.2008 18:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí