Monolog

Monolog

Anotace: ...

*

Čímpak je to, nevím čím,
že když číslo vytočím,
nikdo se mi neozývá;
co jiného mi pak zbývá,
než dál držet sluchátko,

věřit, že už zakrátko
druhé v dáli rychle zvedáš,
zvědavost ti spáti nedá,
chceš mě slyšet, šeptám – kéž
monolog si vyslechneš.

v duchu brebtám, veršuji,
chci říct, že tě miluji,
cosi ale hrdlo dusí,
vyznání jít z tebe musí
a tak čekám další rok,
že uděláš první krok.

*

*
Autor Jaromila, 26.12.2008
Přečteno 266x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Bíša, jita.1965, NikitaNikaT., enigman, labuť, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za obsah. Aj když je básenka jednoduchá, přesto má pěknou myšlenku.

27.12.2008 18:11:00 | NikitaNikaT.

Chytrýmu napověz, hloupého kopni, ale po telefonu to druhý jde dost blbě. :)

27.12.2008 13:31:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí