neplánovaně...

neplánovaně...

Anotace: mezipřistání na cestě...

probudila mne
lehkým dotekem...
dovolte pane
malé zastavení
v Rozštěpené zemi...
nutná oprava kotle
zajděte si na skleničku
my vás vyzvedneme...

vkročil jsem do baru
rozhrnul mlhu z cigaret
proplet se k pultu
hostinskej smet
neviditelnej prach
co si dáš mladej?
normálně nepiji
ale nějakej vzdor uvnitř řek
dvojitou rakiji...

opřel jsem se loktem
zády o stůl
v jukeboxu naskočila
nějaká deska s altem
a kolem se roztočila
spoře oděnná subreta
s tajuplným pohledem...

po pátý sklínce
jsem viděl sám sebe
jak šeptám tý děvence
cosi o motýlech
na dece v louce
a pak
se mnou...
zacloumal vrátnej
problém s kotlem je vyřešenej
zaplaťte a vypadněte pane...

dovlekli mě do draka
letuška řekla
teda vy jste číslo
a přiložila mokrej
ručník na čelo...

odlétáme...
Autor enigman, 27.12.2008
Přečteno 282x
Tipy 20
Poslední tipující: Manon.H, Holis, střelkyně1, Triffid Kolbe, Zpátky, labuť, Zasr. romantik, WAYWARD, Mbonita, Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozkošný příběh!!!

27.12.2008 21:58:00 | střelkyně1

...drakiáda jak vyšitá

27.12.2008 12:06:00 | WAYWARD

jdu jen tak...cestou necestou..že:-)

27.12.2008 10:34:00 | Mbonita

nebezpečné pití..

27.12.2008 09:54:00 | Gemyni

jj, taky dneska létám ;-) ňák mi čteš myšlenky :-)

27.12.2008 02:40:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí