Šílená

Šílená

Anotace: po ránu bývá šílená,chovejte se k ní proto prosím šetrně a něžně,možná vám za to uvaří čaj

Po ránu bývá šílená
a někdy také i v noci,
říkají, že je střelená
a že jí není pomoci.

Po ránu bývá ospalá
v noci se ráda tulí
Venku si zpívá tralala
a doma po tom bulí

Častokrát bývá dost smutná
nehty si kouše ze zvyku
Neřešte,zda jí to chutná,
má mnoho jiných zlozvyků.

Ráda se sama prochází
a zkoumá okolní svět.
Životy složené z frází
a poloprázdných vět.

Někdy ji popadne smuténka
a líto,že je sama.
Psávává na papír písmenka
o tom,že život je drama.

Po ránu bývá šílená
a nerada vstává z postele.
Je sice hodně střelená,
ale občas jí bývá i vesele.
Autor LaVendel, 27.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Eru Alonnar, tato22, Lioness, kikis, Mbonita, Tacca, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST tohle ti vážně de

06.02.2013 23:42:30 | Eru Alonnar

No v některých pasážích je to jakoby o mě, pobavilo mě to. :-D

23.01.2009 22:30:00 | kikis

ST... mám pocit, že jsem četla o sobě ;-)

27.12.2008 03:55:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí