Kolísavá

Kolísavá

Anotace: asi profesionální deformace

.
Jsem jak akciové trhy,
se dnem se vrchol střídá,
příslib slibných zisků,
a pak náhle bída.

Srším optimismem,
vabank s tebou hraji,
a pak se mé výhry
prudce propadají.

Sentiment se mění
a s ním tvoje cena,
síla vnitřních hodnot
přesto nezměněna.

Investuji hodně,
ne ve správnou chvíli,
averze k riziku,
zdá se mírně sílí.
.
Autor Terakota, 27.12.2008
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: Zpátky, Psavec, fialová, Holis, Mbonita, Štěpina G, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jako v ruletě.

30.12.2008 00:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí