ve spánku...

ve spánku...

Anotace: lučišník mířící do spánků...

opřela se
a vyplnila hlavou
jeho ramenní jamku
objal ji kolem boků
ze slonoviny
šíji zdobenou perletí
šperky z želvoviny
prsty zapletl
do blyštivých vlasů
a tóny vrostly
do srdečního stromu...

služebník rozkoše
trigonomu
palec na krku
tětivy rozechvěny
šípy citů vystřeleny
impulzy metronomu
jak mořské vlny
hudbou jejího těla
rozeznělý...

bezedná amfora
temně rudé tuže
láskyplná tekutina
melodie duše...

On a jeho Harfa...
Autor enigman, 27.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 25
Poslední tipující: Gemyni, Manon.H, Aisa, Holis, NikitaNikaT., střelkyně1, Triffid Kolbe, Mbonita, jedam, Veselý Drak, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Došla mi řeč a to se často nestává...

29.12.2008 20:11:00 | Triffid Kolbe

Krása:)

28.12.2008 17:29:00 | Netty de Touvenell

Slyším tóny, jak lehce se rození, té hafy... krásná básenka.

27.12.2008 22:23:00 | NikitaNikaT.

hrábneš do strun..harfy
a jsi bůh..

27.12.2008 20:28:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí