Kdo jsem???

Kdo jsem???

Anotace: ...

><
všichni jste hosti mýho domu
jenom já žiju v soukromí nebe
všichni ke mně máte dveře
_________________otevřené
ale dovnitř pustím jen tebe

><
nemohu vám poroučet
ale mohu vás vlastnit
mohu vás ovlivnit
mohu vás mít v hrsti
mohu vás milovat
i když jste mi proti srsti

><
vy jste červotoči
jen já jsem strom
vy jste hvězdičky
ale já jsem hrom

><
jsem pro vás všechno
jen vy jste pro mě nic
jsem váš život
(ale nic víc)
Autor eery, 27.12.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

03.01.2009 11:27:00 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí