Podruhé

Podruhé

Anotace: ...

*

Nemůžeš se dočkat chvíle,
lásky své chceš dáti díl,
zavoláš teď svojí milé,
bys jí blízko srdce byl.

Pomalu se půlnoc blíží
a s ní v dálce jasný cíl,
výčitky nás v duši tíží,
cit srdce však zvítězil.

V objetí tě vítám svěží,
přes práh zvu tě k sobě dál,
zahnat smutek lze jen stěží,
dnes máš důvod, by ses smál.

Už se neptám, čí je vina,
odminula přijdeš přec
s nedopitou lahví vína,
vím, že nejsi zbabělec.

Nalej tedy vína číši,
sladkých plodů plný sad,
s tebou chci zas v rajské říši
plody lásky ochutnat.

*

*
Autor Jaromila, 27.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! ta poslední sloka to moc pěkně uzavřela. Krásná báseň

27.12.2008 21:46:00 | NikitaNikaT.

...jasně ST

27.12.2008 19:05:00 | WAYWARD

Počkej si na tu "třetí"...

27.12.2008 18:30:00 | Jaromila

Sakra, Jarmilo, co chceš slyšet? Že je dobrá? No je!***ST

27.12.2008 18:27:00 | rybí prdy

Jo, jo, ta láska bláznivá... :o))

27.12.2008 18:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí