Zlom

Zlom

Anotace: .....

Nastal v mém životě zlom

Poznamenal mě uvnitř

A já vím, že nic nebude už jako dřív

Změna nastala o stoosmdesát stupňů

A skoro každý den, ptám se sebe - stůňu?

Kdesi hluboko ve mě, byl poražen strom

Jež po staletí rostl

A sražen byl, když uhodil do něj nelítostný hrom

Nevím....

Možná, že vyroste na jiném místě

Lepším...
Autor Stýblo, 27.12.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no je to hrozně prázdná ptákovina. to nemá nic..

27.12.2008 21:44:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí