Vánoce

Vánoce

Anotace: xxx

Přichází k nám
vánoční čas
utichá shon
večerní zvon
kovově zazvoní -
bude to zas
jak loni, předloni?


Sedíme pospolu
večeře rybí
a jinde u stolu
jeden už chybí
a někdo opuštěn
i slzy povečeří...
ve ,,šťastné, veselé,,
pak dlouho neuvěří

Vánoční čas
přemůže nás
ztišme se a slyšme
ten zvonku hlas
i srdce
v nás
Autor koloušek, 27.12.2008
Přečteno 747x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Holis, Yves, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

v těch veršících je prostě srdíčko
to cením

27.12.2008 22:41:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí