Špatná strana

Špatná strana

Anotace: ...

Mé slzy
skrápí tvou tvář
můj bojovníku,
stejně jak
mnoho jiných
bojovat si chtěl
za špatnou stranu.
Sám za sebe
hrdina jsi
ale v zádech máš
moc velkou ránu
nemůžeš za zradu
a zbabělost
bratrů svých
v boji
nemůžeš za špínu
na jejich rukou
sám vyšel si čistě
jen v zádech
tě pálí
a v očích máš stud
za jejich zradu
tak už vstaň
můj bojovníku
já věřím ti
a po tvém boku
vždy stanu
hájit tvou hrdost
před tím kdo
opovážil by se
soudit tebe
za zradu tvých bratrů
i ten nejlepší
může vybrat špatnou stranu ..
Autor Melfëa, 28.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, enigman, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mne to moc nezaujalo, tema mby mi bylo celkem blizke, ale zoracvani pro mne osobne pokulhava...

28.12.2008 13:26:00 | saddova

...nutí k zamyšlení a to se mi líbí... :o)

28.12.2008 12:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí