Znouzecnost

Znouzecnost

Anotace: poslední sirup do vody dneška

Tenhle úsměv zastírá pravou povahu vzpomínek,
jak jsem si v Tatrách brala na památku kamínek,
jak mě zmátl tvůj příchod a tvůj cit,
nevyznám se v tobě, ale nechme to tak být.

S rockovou baladou nad sklenkou vína
si tiše broukám, v koutku zůstala slina,
kdo by snad hledal, cokoliv nenajde tu
a kdybych byla kuřák, zapálím si cigaretu..
Autor Gemyni, 28.12.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Nergal, Agniezka, WAYWARD, enigman, jiljovský, MishaX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....je to povedene, me se tahle libi...

06.02.2009 23:26:00 | Nergal

...není to špatné

30.12.2008 20:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí