Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Sebevražda...

Zavřela tiše dveře.
Už se nevrátí,
už nepřijde
ten sladký sen,
co ji k ránu budil.

Otevřela pomalu okno.
Snaha nadechnout se
a cítit tu lehkou vůni léta
je silnější než ruce,
co drží se okeního rámu.

Co to zahlédla?
Za mraky?
Bylo to? To sladké cosi?
Co prásklo dveřmi?
Ještě kousek, kousíček
a jistě na svůj sen dosáhne.

Ano...
chytla ho,
svůj sladký život.
Jen však studí
jako beton pod jejími okny...
Autor Mag Dí, 28.12.2008
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná a hloubavá báseň. Vzpomněla jsem si na jedného kluka, který skočil z okna zkrz lásku... dojemné.

28.12.2008 22:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí