Dětský sen

Dětský sen

Anotace: ...tak jo, mačkám >>Uložit<< tak mě neukamenujte

na okenici zabušil stesk
a slza spadla na parapet
setřela ji dětská ručka
jen co odložila DVD vapet
dětem

děti už nechtěj vidět filmy
chtěj si zažít ten svůj
chtěj běhat, lézt na jilmy
chtěj rozeznávat slova můj
a tvůj

nechtějí být Petr pan
ani Mařenka či Jan
nechtějí být děda Vševěda
ani kus kreslenýho medvěda
chtěj být sami sebou

tak proč jim nedáte volnost?
někteří rodiče znají jen zlost!
přitom dítě bylo přece "pro radost"
a teď je dáváte Bohu na milost

samá PSP, PC a vapety
koukněte se někdy na parapety
oni na ně pláčou
protože chtěj ven
chtěj si zažít svůj vlastní sen!!!
Autor eery, 28.12.2008
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Lanies, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí