Gesta

Gesta

Anotace: ... viděl jsem amerikány zpívat hymnu a napadlo mi toto:

Gesta

Pravici si polož na srdce
To gesto je až příliš smělé
A levou si strč do poklopce
Tělem ti zní zvonce znělé

Za svou se chytni hloupou hlavu
To gesto je dost výmluvné
Ač radši by ses držel vzadu
Dnes trenky měníš podruhé

Rukama se chyť za žaludek
To gesto každý lehce chápe
To mnozí ví, že na žaloudek
Stále se ti mnohá sápe

Drž si nohu, koleno či nos
Ať všichni vidí, že problém máš
Pak můžeš být dobrý, ale bos
Hloupí tvrdí: On je náš!
Autor Zasr. romantik, 29.12.2008
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, LucQa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí