Politika

Politika

Anotace: Serou mě. Všichni. Furt.

Co na to já?
Řekněte mi bratři v triku
Co udělal já blbě
Řekněte mi bratři v triku
Kdy plácal se já v hovně

KSČ mi smrdí velmi
KDU, Bůh buď s námi
ODS jsou všichni stejní
ČSSD, trubci, kmáni
Zelení jsou, nevím po čem
Nezávislí, na kom, na čem?

A co na to politik?
Hrabe horem, hrabe spodem
Stále je mu všeho málo
Tak stalo se v zemi krédem
Že čest a stud je to, co vlálo

Politika je mu koněm
Chce si ho jen osedlat
Jedno, co tu zbude po něm
On chce si jenom nahrabat

Zase já:
Tvrdíte mi bratři v triku
Že choval se já blbě
Povídejte, bratři v triku,
Proč plácám se tu v hovně
Autor Zasr. romantik, 29.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 15
Poslední tipující: Němý_Vypravěč, Holis, Mbonita, LucQa, Květka Š., eery, labuť, Valgor, Caracol, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zásah...nemohu už politiku vystát..:-)

29.12.2008 15:05:00 | Mbonita

Když to tak po sobě čtu, mám pocit, že bych se měl omluvit a vysvětlit.
Jsem zedník, občas se živím jako obkladač a někdy jako dlaždič. A že dlaždič má specifickou slovní zásobu je jistě všem známo. Tak se vám omlouvám!

29.12.2008 13:22:00 | Zasr. romantik

hmmm, dost dobrá!

29.12.2008 02:19:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí